by Bets - Crochet Designs

by Bets - Crochet Designs

Hallo! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn shop! Mijn naam is Betty, ik ben moeder van 3 kleine kinderen, parttime werkzaam bij de overheid en woonachtig in een klein dorpje in Friesland. In 2012 ben ik begonnen met haken en het is zó ontzettend leuk om te doen! Er ligt altijd wel een haakwerkje naast me op de bank. Aangezien steeds meer mensen die mijn werkjes zagen, tegen me zeiden 'waarom verkoop je ze niet?', ben ik ook op bestelling gaan haken. Ik richtte een webshop op, die ik de naam 'by Bets haakcadeautjes' gaf. Begin 2019 ontdekte ik echter iets nieuws. Het ontwerpen van amigurumi haakpatronen! Ik vind het geweldig leuk om te doen. Daarom heb ik mijn webshop aangepast en werd het tijd voor een passender naam: by Bets - Crochet Designs! 

In mijn shop vind je inmiddels heel veel verschillende soorten amigurumi patronen. Ik houd van afwisseling en dat is te zien in de collectie. Voor ieder wat wils! 


Alle patronen die ik heb ontworpen worden zorgvuldig getest voordat ze worden gepubliceerd. Natuurlijk blijft de mogelijkheid op een foutje in het patroon bestaan, het is tenslotte mensenwerk. Ik vind een fout in een patroon echter wel heel vervelend, dus kom je er één tegen, laat het me weten!! :)

Heb je nog vragen? Of heb je hulp nodig bij een patroon? Neem gerust contact op!

 

 

                                                                                                                            

                                                                                                  xx, BettyKvK: 83523561

BTW: NL003837992B39

info@bybets.nl

www.bybets.nl