Babyveiligheid

by Bets - Crochet Designs besteedt veel aandacht aan de veiligheid van de producten. Alles wordt met veel zorg gemaakt en gecontroleerd. Daarom is het niet waarschijnlijk dat artikelen snel stuk gaan of een gevaar vormen voor de veiligheid. Echter, het belang van veiligheid staat voorop, daarom hieronder een beschrijving over veilig gebruik van mijn producten:

Speenkoorden en wagenspanners

Speenkoorden en wagenspanners dienen niet gebruikt te worden als los speelgoed. Zorg dat de clips altijd goed bevestigd zijn. 
Ze dienen niet meegegeven te worden in bed of wieg, maar altijd onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden. Het hout en eventuele verf die gebruikt is op de kralen bevat geen giftige en/of schadelijke stoffen. De materialen die gebruikt worden voor de speenkoorden zijn speekselveilig, vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan de internationale eisen voor babyartikelen DIN-EN 71-3. Alle speenkoorden hebben een maximale lengte van 22cm (excl. clip).

Rammelaars en bijtringen

De rammelaars en bijtringen dienen altijd onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden. De rammelaars en bijtringen dienen niet meegegeven te worden in bed of wieg. Controleer voor gebruik altijd even of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten. De houten bijtringen dienen niet meer gebruikt te worden zodra uw kindje tandjes heeft.​ De materialen die gebruikt worden voor de rammelaars en bijtringen zijn speekselveilig, vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan de internationale eisen voor babyartikelen DIN-EN 71-3

(muziek)mobiles, muziekdoosjes en muurhangers

De muziekmobiels en muziekdoosjes zijn niet bedoeld om mee te spelen, maar om naar te kijken en luisteren. Hang deze daarom altijd buiten handbereik van uw kind.

Knuffels

​Knuffels waarbij gebruik is gemaakt van veiligheidoogjes, zijn niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.  

 

by Bets - Crochet Designs is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen.