Amigurumi Liefjes haken (pdf)

11,99

Excl. BTW: €9,91

Excl. BTW:
€9,91
Model:
amigurumi-liefjes-haken

Omschrijving

Amigurumi Liefjes haken (PDF)

'Amigurumi Liefjes haken' bevat maar liefst 9 schattige haakpatronen van knuffels en speeltjes, waaronder verschillende bestsellers. Alle patronen worden stap voor stap uitgelegd en zijn voorzien van foto's ter ondersteuning.
Er zijn 3 haakpatronen van dieren die lekker lui 'met de billetjes omhoog' liggen. Door de bungelende pootjes kunnen ze op verschillende manieren liggen en zijn ze heerlijk om mee te knuffelen. Er zijn 3 dierpatronen voor babyspeeltjes met vrolijke streepjes. Door het 2D ontwerp zijn ze voor baby's gemakkelijk vast te pakken. Je kunt ze voorzien van een rammeltje, pieper, knisperfolie of spiegeltje en in de patronen wordt ook beschreven hoe je er een (buggy)hanger van kunt maken. Maak je liever een grote versie zodat er een muziekdoosje in past, dan vind je hier ook een beschrijving van in de patronen.
De laatste 3 patronen zijn een combinatie van dieren en fantasie. Maak een fijne knuffel van Bunny Bo, stop een rammelkraal in Kimmy Koala en knoop een speentje in de punt van de muts van Sleeping Sammy. Succes gegarandeerd! :)
Met welk liefje ga jij eerst beginnen?


Over de auteur
Het is nu zo'n 9 jaar geleden dat ik ben begonnen met haken. Ik heb echt van alles gehaakt. Van spreien en shawls, tot babykleertjes en natuurlijk mijn favoriet, amigurumi's. Het leek mij geweldig om zelf patronen te kunnen ontwerpen. Begin 2019 trok ik de stoute schoenen aan en begon aan mijn eerste amigurumi ontwerp. En dat was Bunny Bo! Sindsdien kon ik er niet meer mee stoppen, het is zó leuk om te doen. Lekker zittend in het hoekje van de bank, met een kop koffie of thee, mijn fantasie de vrije loop laten! En wat word ik blij van al jullie fijne reacties. 
Ik ontwerp graag verschillende ami's. Als ik een poosje in een bepaald thema heb ontworpen, dan begint het te kriebelen. Ik wil weer iets heel nieuws gaan maken! En dat is zo leuk aan haken, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

ISBN
9789464187977